Quote over Driving Nurses

Het begin van onze missie in Tanzania

Onze geschiedenis begon met het tragische verlies van dochter Mila Lilu aan een ernstige hersenaandoening. In 2012 bezocht de voorzitter een arme gemeenschap ten zuiden van Moshi, Tanzania, met als doel moeder- en kindzorg te verbeteren. Ze werd diep geraakt door de verschrikkelijke omstandigheden en het verlies van vele jonge kinderen door te voorkomen problemen.

Suus Theuws van Driving Nurses

Suus Theuws

Voorzitter

Suus is GZ-psycholoog en programmamanager in de verslavingszorg. Ze heeft zich vanaf haar vroege jeugd sterk betrokken gevoeld op het Afrikaanse volk en is ervan overtuigd dat je landen in Afrika moet ontwikkelen vanuit hun eigen kracht.

Ingrid van Eerd van Driving Nurses

Ingrid van Eerd

Penningmeester

Ingrid is werkzaam als boekhoudster en financieel adminstratief medewerker en is moeder van drie gezonde kinderen. Zij draagt de stichting en haar doelen een meer dan warm hart toe.

Noortje Theuws van Driving Nurses

Noortje Theuws

Secretaris

Noortje is een gedreven jonge vrouw die haar toekomst rooskleurig inziet en wenst ook de meisjes in ruraal Afrika een gezond lang leven toe. Het is daarom dat zij zich bij Driving Nurses heeft aangesloten als secretaris.

Charlotte van Driving Nurses

Charlotte

Algemeen bestuurslid

Charlotte, voormalig systeemtherapeut, leidt nu de Stichting Extra Zorgsamen, die zorgreservisten inzet in crisissituaties in ons Koninkrijk. Haar inzet is om samen te werken en bij te dragen aan de verbetering van moeder- en kindzorg in Tanzania.

Driving Nurses 2023
NL95 RABO 0322 691737
KvK 69186960

Inschrijven nieuwsbrief
nl_NLNederlands